Güneş kolye [Like the sun]-WURM Handmade jewelry

Perşembe, Temmuz 05, 2012

Güneş kolye [Like the sun]


Merhaba!

Paylaşacağım yeni kolyem tam bir yaz kolyesi oldu bence, renkleri güneş gibi capcanlı oldu. Severek takacağım kolyeler arasında yerini aldı böylece. Sahilde bikinilerle hayal edemeden duramıyorum kendisini :)

güneş kolye
güneş kolye
Bu arada, bu aralar pek yorum alamıyorum. Üzülüyorum açıkçası. İyi ve ya kötü yorumlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum, beni çok mutlu edersiniz :)

Herkese sevgiler..


-----------------------------------------------------
Hello!

I think, this necklace is a summer necklace quitely, the colors are very brightly like the sun. It has become one of necklace that I'll wear frequently. I loved it so much. I can not stop myself image it at beach with bikini.

güneş kolye


Meanwhile, there is no comment these days. Honestly, I feel badly about this. I am waiting good or bad comments and your advices, in this way you make me happy so much.

Much love.



4 yorum:

  1. harikasınız ben de özeniyorum ama çalıştığım için fırsat bulamıyorum her sabah ilk işim 10marifet e bakmak oluyor sevgiler fatoş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim beğenmenize Fatoş hanım :) Kendinize bir kaç malzeme alıp, küçük zamanlar ayırıp siz de bir şeyler yapabilirsiniz aslında, o kadar da çok zamana ihtiyacınız yok, tabi ki bilemem işinizin yoğunluğunu ama :( Yeter ki isteyin, en önemlisi bu bence :)
      Yorum için teşekkürler, sevgiler.

      Sil
  2. kolye güneş gibi doğmuş gerçekten :)) farklı olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil

Yorumları okumak beni mutlu ediyor, zaman ayırıp yorum bıraktığın için teşekkürler :) Sevgiler...

Reading comments makes me happy, thank you so much for taking the time to leave me a comment :) Much love..